joi, 10 decembrie 2009

Sugestie pentru spectacolul de Anul Nou

Ce va spune numele Baccara? Mie... aproape nimic. Poate doar celor de varsta parintilor mei sa le mai spuna ceva. Ei, bine, una din trupele care va concerta la Iasi in noaptea dintre ani este Bacarra.

Daca noi nu vom avea parte de o trupa decenta, macar sa vedem cum se distreaza altii.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Marius, duetul mentionat se numeste BACCARA nu BACARRA. Pe vremea mea, orice informatie se verifica din trei surse si nu aveam la dispozitie internetul. De exemplu aici este o informatie utila: http://en.wikipedia.org/wiki/Baccara
Ar trebui sa le spui asta si celor care au lansat informatia.
Leo

Anonim spunea...

"Yes, sir I can boggie" stii totusi, nu?

Marius Pârciu spunea...

@Leo, ai dreptate. Am modificat.
@Anonim: Sigur. Din pacate, doar atat.

Anonim spunea...

Marius, e usor sa zici ca nu e bine. E usor sa arati cu degetul. E mai greu sa faci.
Tu crezi ca nu as fi dorit un concert U2? Sau unul Metallica? Ia gandeste cu ce pret si sa nu zici ca nu s-ar fi gandit alti carcotasi din presa cati km de asfalt se punea, sau cate becuri, sau cate trotuare pentru ieseni...

Dar cui sa ii mai pese? Solutia este emigrarea...

Marius Pârciu spunea...

Draga anonimule: normal ca este greu sa FACI. Din fericire, nu eu mi-am dorit sa fiu primarul "unei metropole" (e citat). Daca esti in aceasta postura, lumea are pretentii de la tine. Pe masura. Decat sa faci ceva prost, mai bine deloc.

Nu vreau U2, nu vreau Metallica. Nu vreau nici Andre Rieu sau Eric Clapton (care va concerta la vara in Bucuresti). Dar decat o trupa expirata... Nu stiu. Nu trebuie sa fie neaparat muzica. Dar trebuie sa fie ceva popular, ceva... pentru multi oameni.

Eu mi-am permis sa dau o sugestie. Stiu ca e aproape imposibil de pus in practica, dar pentru asta exista oamenii de afaceri, firme, sponsori, taxe etcetera.

Refuz sa emigrez.

News center spunea...

Cine stie ce melancolie a anilor `80 l`a facut pe primar sa ia decizia asta. :)

Sugestia e buna, dar la distanta de ani lumina.

Ce sentinta curat,murdara a anonimului... asta cu emigratul :)).