duminică, 14 martie 2010

Cum se naste o conferinta la Prefectura?

Parafrazand titlul lui Marius Danga, as scrie despre cum se organizeaza o conferinta la Prefectura.
I. Apare un zvon (daca nu am primit nicio invitatie, pot sa ii spun altfel?) pe un site de stiri.
II. Reprezentantii Prefecturii sunt sunati de ziaristi. Li se raspunde ca da, este o conferinta de presa, dar nu este organizata de prefect (acesta doar participa la ea).
III. Duminica, "ziua cea mare", ziaristii se deplaseaza la Prefectura la ora precizata pe siteul amintit. Dupa indelungi asteptari in "camera presei", desi ar trebui sa i se spuna"celula presei" (apropo, stiati ca ziaristii nu au acces in Prefectura, decat cu acordul "stapanirii", desi TEORETIC e o institutie publica?), ziaristii sunt "poftiti" la conferinta de presa.
Felicitari pentru comunicare! Aplauze pentru transparenta!

6 comentarii:

Blogoslovul spunea...

Dacă tot s-a demonstrat faptul că zvonistica poate influenţa, vă propun un lucru: Sunaţi pe Simirad şi întrebaţi-l dacă îşi dă demisia de la CJ şi pe Gigi de la primărie, şi dacă au decis să se mute undeva printre ciulinii Bărăganului...
:P

Marius Pârciu spunea...

Maine dimineata :p

Anonim spunea...

Ce sa-i faci? Asta e...

Leo

Iulian Micu spunea...

Si pina la urma cine a organizat conferinta?...

Marius Pârciu spunea...

Newsiasi? :p

Anonim spunea...

Traiasca tovarasii din Prefectura Iasi si libertatea noastra!! Ceausescu face acum inot sincron cu Elena in smoala si nu mai poate de fericire. Scuze...ma duc sa vomit- mi-am adus aminte de mirosul covoarelor din Casa Patrata, care pute inca a talpi de comunisti.