duminică, 21 martie 2010

Intalnire cu studentii de la Stiinte Politice

Ieri am participat la o dezbatere organizata de reprezentantii Facultatii de Filosofie si Stiinte Social-Politice din cadrul Universitatii "Al. I. Cuza". Titlul dezbaterii a fost "Alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale - 2009".

Invitati: Costi Neagu si Radu Ursanu de la PD-L, Catalin Ivan si Bogdan Balaniscu de la PSD, Costel Alexe si Liviu Bratescu de la PNL, Vasile Diacon si Alexandru Amititeloaie de la PRM, dar si Bogdan Abalasi si Nicoleta Veziniuc de la PC. Din partea presei au venit Mariana Zberianu (TVR), Catalin Onofrei (Ziarul de Iasi), Vlad Rotaru (Buna Ziua Iasi), Iulian Micu (www.newsiasi.ro - Iuliane, ai zis ca nu esti membru PD-L, sper ca esti macar la www.newsiasi.ro) si subsemnatul (invitat ca reporter la Flacara Iasului). In plus, Amfiteatrul "Mihail Kogalniceanu", unde s-a desfasurat evenimentul, a fost aproape plin. Cu studenti :).

Din cauza numarului mare de invitati si a temelor suplimentare propuse de studenti, discutiile au cuprins si alte subiecte decat cele anuntate, durata acestora fiind de aproape trei ore. Sper ca studentii prezenti sa fi inteles ceva din activitatea politicienilor ieseni si relatia lor cu presa.

Iulian Micu si Catalin Ivan au scris despre dezbatere. Vlad Rotaru a uploadat un filmulet de la eveniment.

2 comentarii:

vladutz de dh spunea...

ati scris 3 despre dezbaterea aia, si toti..diferit!

P.S. Mi-ai gresit numele :D

Marius Pârciu spunea...

Nu, nu, chiar era corect :))). Am corectat.