luni, 10 mai 2010

Sesizare

Impreuna cu alti trei fosti colegi de la Flacara Iasului, am depus astazi o sesizare la ITM pentru neplata salariilor. Sumele nu sunt mari pentru cei care ar fi trebuit sa ne plateasca, dar pentru noi (si pentru colegii care nu au putut depune plangere din diverse motive) sunt... folositoare. Am acceptat mai bine de un an scuze/pretexte pentru neplata salariilor la timp, fie ele si reduse. Am asteptat cateva luni sa ne primim si ultimii bani. Speram ca, macar in ceasul al 13-lea, cineva sa se trezeasca si sa isi plateasca darile catre angajati. Noi suntem dispusi sa continuam pana la capat.

P.S. Amanunt important: oprirea platilor lucratorilor e un pacat strigator la cer.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate cu pacatul, mai ales ca el e un om "tare" credincios. Nici nu imi trecea prin cap ce o sa se intample dupa ce o sa prea Roman ziarul, desi eram tare bucuros ca a facut-o. Acum is dezamaagit total si sper sa imi primesc bani de care am atata nevoie pentru ami plati datoriile pe care le-am facut tot din cauza lor.

Anonim spunea...

Marius, nu oprirea platii lucratorilor e un mare pacat. UN MARE PACAT este SA MINTI. Sa minti atunci cand spui: va dau banii maine. Sau, platim totul la zi. Asa ca, dupa cate vad, credinta si minciuna merg mana in mana.

Marius Pârciu spunea...

Sa nu-ti platesti angajatii pentru munca prestata nu e pacat?