miercuri, 15 decembrie 2010

"Artistul" Guta

Auzisem de ieri ca Nicolae Guta (citit "Gutza") a devenit artist. Nu m-a mirat pentru ca sursa care il denumea astfel era din Franta.

Altceva m-a uimit insa. Este vorba despre interesul, prostia sau (sper ca nu!) admiratia fata de manelist a unor ziaristi romani. Din Gandul de astazi am aflat ca Guta a devenit si "maestru"...

Domnule Cristian Tudor Popescu, aveti aceeasi parere cu cea a colegului dumneavoastra? Intreb pentru a lua o decizie: daca sa mai citesc sau nu ziarul pe care il conduceti.

Un comentariu:

Andrei Razvan Placinta spunea...

Comunicat de presa


Societatea CALOR srl solicita pe aceasta cale Primariei Municipiului Bucuresti oprirea imediata a lucrarilor de constructie a unei parcari subterane la Cimitirul de la Universitate. Solicitam incetarea profanarii mormintelor, iar in cazul in care unele ramasite pamantesti (moaste, oseminte, obiecte religioase sau alte articole apartinand celor decedati,etc- adica "scheleti" pe limba lui Sorin Oprescu) au fost déjà excavate de acolo, sa fie readuse exact in aceleasi pozitii initiale in cel mai scurt timp posibil.

Societatea CALOR srl il convoaca in acest sens pe domnul primar Sorin Oprescu la sediul societatii SC CALOR srl situat pe strada Progresului 30-40 pe data de 16 decembrie 2010 la ora 12.00 GMT (asta in cazul in care nu vom fi demolati pana atunci pe baza HCGMB-urilor aprobate de CGMB).

In cazul in care veti da curs solicitarilor noastre noi va sustinem cu calor (caldura in limba romana, tradus din latina)!

Mai mult decat atat, societatea SC CALOR srl declara ca este dispusa sa plateasca toate cheltuielile amenajarii cimitirului (in acest sens intentionam sa suportam integral costurile pentru elaborarea PUZ CIMITIR UNIVERSITATE, sa cumparam cruci de marmura de la societatea vecina si "pretina", etc - dar solicitam ca acestea sa fie facute in regie proprie pentru ca altfel, pe bani publici, costurile ar putea ajunge pana la Cer).

Pacea fie asupra celor decedati si care in aceste momente isi vad din Cer ramasitele pamantesti profanate!

DUMNEZEU E MARE !

Bogdan Popescu