joi, 23 aprilie 2009

Purtatorul de cuvant care nu raspunde niciodata la mobil

Senatorul Varujan Vosganian este cunoscut in mass-media locala (si nu numai) drept un om care nu raspunde niciodata la telefon. De altfel, recent a si recunoscut ca "daca nu are numerele in agenda de la mobil" nu se mai chinuie sa raspunda.

In urma cu aproximativ o luna PNL l-a desemnat pe senatorul Varujan Vosganian drept purtator de cuvant al organizatiei. M-am gandit ca atitudinea domniei sale se va schimba odata cu aceasta decizie si va intelege importanta, IN PRIMUL RAND PENTRU PROPRIUL PARTID, si responsabilitatea pe care ti-o ofera posesia/utilizarea unui telefon mobil.

Se pare ca m-am inselat. Senatorul de Iasi nu raspunde la telefon. Nici in calitate de parlamentar, nici in cea de purtator de cuvant al partidului. Oare aceasta este imaginea pe care vrea sa o promoveze PNL in exterior? Sper ca nu.

Un comentariu:

vladutz de dh spunea...

e simplu...doar e varujan!mai bn te duci direct la cabinet...Si a spus el o data, singurel, ca nu raspunde daca nu cunoaste numarul! Exact atunci cand a vorbit o ora jumate despre economie, cifre, bla, bla.."Sper ca s-a inteles?"...."Ihi!!!!"