vineri, 27 noiembrie 2009

M-am saturat de politica!

La ora care va scriu cele cateva zeci de persoane implicate direct in politica pe care le am in lista de messenger nu sunt online. Probabil sunt pe teren... in campanie electorala. Poate ca ele spera la ceva bun, la... victorie?

EU insa...
sper ca tot acest circ sa se termine cat mai repede. Si cand te gandesti ca mai sunt vreo 10 zile... Nu stiu voi, dar eu am obosit din cauza politicii. Toate aceste discutii care au avut loc in ultimele doua luni nu fac altceva decat sa creeze tensiuni intre NOI, nicidecum unitate. Dezbina. Suntem din ce in ce mai rai. Ne jignim apropiatii doar pentru ca voteaza cu X sau cu Y. Vinovati sunt in ambele tabere, la fel de vinovati, la fel de porniti.

Consider ca nu ar trebui sa punem atat suflet in aceste dezbateri. Miza noastra este una minora. Asemeni unei victorii a echipei cu care tinem. NOI nu avem nimic de castigat. Nu direct. Pentru NOI este doar euforia de dupa meci, euforie care poate dura 2, 3 zile maxim. Cei care se aleg cu ceva sunt tot EI.

EI nu spun un lucru important: indiferent de cine va iesi presedinte, anul viitor pentru NOI va fi jale. Asta as vrea sa aud de la cei pe care ii vad la televizor. Eventual solutii pentru aceasta problema. Dar nu vad si nici nu cred ca voi vedea asta la televizor.

2 comentarii:

Gabriela Ionita spunea...

Cand ma uit la postul anterior imi vine sa-ti dau de doua ori dreptate...

Marius Pârciu spunea...

Stiu multi oameni in situatia mea...