joi, 12 martie 2009

Escape Festival

Sambata, 14 Martie 2009, Era Shoppink Park gazduieste Escape Festival, un eveniment asteptat de foarte multa vreme si care a reusit sa puna Iasul pe harta distractiilor din intreaga tara!

Cu Guest DJ - Satoshi Tomiie, organizatorii declara ca toate detaliile sunt puse la punct si toata lumea este asteptata. Ei nu sunt ingrijorati nici de vremea instabila, asigurand astfel publicului un cort incalzit cu o capacitate de 5. 000 de oameni. In interiorul cortului vor fi amenajate trei baruri, o zona VIP cu parcare separata, doua cai de acces si doua grupuri sanitare. Pe partea de Visual vor mai exista doua panouri LED de 4mX3m.

Line-up-ul evenimentului a fost stabilit deja:
20:00 Ranno Vollman
21:00 Mano
22:00 Zanga
23:00 Mihai Popoviciu
00:30 Sean Jay Dee (Live Act)
1:30 Satoshi Tomiie
4:00 Raoul Russu

Satoshi Tomiie revine in Romania in 2009 pentru un mini-turneu ce incepe in Bucuresti, continua in Cluj si se termina in Iasi la Escape Festival. Biletele se vor gasi si la intrare, iar accesul persoanelor sub 18 ani este interzis, deoarece se vor comercializa bauturi alcoolice. Asadar, asteptarea ia sfarsit pe 14 Martie, ora 20.00, la Escape Festival – evenimentul care evadeaza din anonimat si normal!

Pentru detalii suplimentare: Alina Cojocaru, PR Manager Escape Festival.

2 comentarii:

Marius Bojor spunea...

fain

Anonim spunea...

Esti interesat de un schimb de linkuri cu www.iasiforum.com ?
Astept un raspuns pe mail sau messenger la s0rin2k {at} yahoo.com

Multumesc.