marți, 20 octombrie 2009

Bear Grylls















Bear Grylls. Tipul asta e fenomenal. "Tehnici de supravietuire"este una din cele doua emisiuni la care ma uit. Iti da o alta perspectiva asupra vietii... :D.

4 comentarii:

Marius Bojor spunea...

Si mie imi placea emisiunea, desi unele lucruri pe care le mananca el nu le-as manca. Zic ”imi placea”, pana mi-am dat seama ca e o emisiune educativa, nu de supravietuire. Check this out: http://www.youtube.com/watch?v=3UpSlpvb1is&feature=fvw

and this:
http://www.youtube.com/watch?v=BBmhNA7JME4

and there's more:
http://www.youtube.com/watch?v=gc6SRk9wtqE

Ursul din ultimul clip e fenomenal...

Apropo, e doar o vedeta de televiziune care mananca chestii dizgratioase. Si care vinde un cutit marca "Bear Grylls" cu vreo 300 de dolari.

Marius Pârciu spunea...

Mi-am inchipuit ca sunt si trucaje, dar cred ca cele mai multe is pe bune. Siii, indiferent, tipul e super tare. Chiar cred ca mananca serpi, larve si tot soiul de lighioane... Numai pentru atat si tot merita respectat :))

Acteon spunea...

Omul asta merita respectat deoarece mananca lighioane pe bani? :) Scuze, dar cred ca Romania ar fi plina de "beargliji"... cel mai la indemana exemplu: reducerile din kaufland la produsele "aproape" expirate. (si vorbim de faptul ca oamenii incearca astfel sa "castige" 4,5 lei... adica nici 2 Euro :D )

Marius Pârciu spunea...

a mancat lighioane super naspa, a baut urina, a mancat animale moarte... oricat de aiurea ar fi, tot mai bune cred ca sunt produsele expirate de la kaufland :D

p.s. las' ca nici cu americanii nu mi-e rusine. ai vazut (la mtv) ce fac aia pentru 2 dolari?