miercuri, 14 aprilie 2010

Sa moara Basescu!

Cu siguranta ca aceasta este dorinta unor persoane (si nu putine) care traiesc langa si printre noi. Altfel nu-mi pot explica dorinta unora de a-l "pune" in cosciug. Fani sau nu ai lui Mircea Badea, acesti frustrati sau marlani au avut sambata un nou motiv de aberat pe bloguri, forumuri, siteuri etcetera. Presedintele Poloniei a murit intr-un accident aviatic. Imediat au si aparut reactiile. "Basescu trebuia sa fie in avionul ala", "De-abia astept sa moara si al nostru". Sunt sigur ca daca, Doamne fereste!, s-ar intampla asa ceva, unii s-ar bucura ca la meciurile de fotbal.


Anda, fosta si actuala mea colega, scria zilele trecute ca negrul/doliul nu poate fi un motiv de bucurie. Din pacate, ceea ce vad, ma determina sa o contrazic. Da, sunt unii... romani care se bucura cand moare "cel nu trebuia sa iasa presedinte", "cel care nu iti da voie la o petrecere" sau "cea care nu te-a lasat intr-o excursie".


P.S. Atat timp cat exista astfel de "oameni"... chiar nu ma mai mira nimic.

Un comentariu:

anda_elena spunea...

Uite ca noi suntem dintre cei care mai cred inca in ideea de a fi obiectiv. Nu-mi imaginam sa ajung sa-l apar pe Basescu, dar vezi, se mai intampla si din astea...
Basescu e rau, rau de tot! Adevarat... Si totusi, cu ce as fi eu mai buna sa-mi doresc moartea lui, sa ma amuze o poza cu el in cosciug?