miercuri, 4 martie 2009

O poveste de succes

Cititi povestea unui tanar iesean de succes. Aici.
P.S. De acum inainte sa ii ziceti saru' mana, da? :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tu ai scris un articol in Flacara Iasului despre un bun prieten de-al tau? Practic asta ai facut. Cred ca pentru unii s-ar putea sa "bata la ochi". Eu nu neg calitatile lui Andrei, ba dimpotriva chiar le apreciez pentru ca il cunosc si stiu ce a facut si ce face, dar ma rog, ideea ca TU sa scrii un articol despre el in conditiile in care oi doi sunteti prieteni mi se pare un pic sfidatoare.

Sa stii ca mai sunt oameni tineri de succes in Iasi. Si sunt convins ca stii lucrul asta...:)

Marius Pârciu spunea...

Andrei nu este "un bun prieten" de-al meu. Cred ca ne-am vazut 1 data sau maxim de 2 ori. Plus ca eu nu prea am prieteni. Pentru mine acest statut se obtine greu.

Da, incerc sa ma apropii de oameni de calitate. Poti sa numesti asta ca fiind un defect :p.

Uita-te in blogrollul meu sa vezi ca mai sunt oameni ok. De ce nu te-ai legat de mine si cand am scris despre Daniel Matasaru, de exemplu?

Nu am spus ca nu mai sunt tineri de succes. Pe mine m-a impresionat el. Poate e o poveste dintr-o serie mai lunga, mai stii?
Apreciez faptul ca nu ai dat-o anonima.

P.S. Simt o oarecare invidie? :)

Anonim spunea...

Marius doua chestiuni vreau sa iti spun:

1. Nu "m-am legat de tine". Nici prin gand nu mi-a trecut chestia asta. Am scos in evidenta un fapt, pe care l-am relatat in comentariul precedent. Nu te-am acuzat si nici nu am de gand sa o fac pt ca esti printre putinii jurnalisti tineri din Iasi pe care ii consider obiectivi. Nu am vrut sa para ca o rautate comentariul precedent si cred ca se vede lucrul acesta!

2. Nu simt nicio invidie. Nu am de ce. Eu sunt multumit cu ceea ce am facut pana acum. Mai mult nu ma consider inca a fi un om de succes. Pentru mine a avea succes este mult mai mult decat atat.Poate sunt prea pretentios cand vine vorba de traiectul meu profesional :).