marți, 8 decembrie 2009

NU votului romanilor din strainatate!

Este incredibil la ce s-a ajuns. Este total aberant. La ce o se se mai ajunga maine? Ce se va mai inventa? Ce au cei din strainatate? Sida? Chiar si asa... Au dreptul sa voteze. Asta daca vrem sa sustinem ca traim in democratie.

P.S. De ce romanii din strainatate sunt "mai de condamnat" pentru modul in care au votat decat analfabetii din tara?

4 comentarii:

Acteon spunea...

Da, eu zic sa ne retragem ambasadele, sa inchidem consulatele, si sa ne apucam sa construim un zid imens in jurul patriei noastre sfinte! :D Otraviti fantanile, dati foc la grane!!!

Marius Pârciu spunea...

Si parerea ta chiar e una avizata :))

Unknown spunea...

Baietii si fetele care au plecat din tara de bine ce le era, baietii si fetele care nu platesc impozite la statul roman desi i-au consumat resursele in primii lor ani de viata,
baietii si fetele care stiu de Romania ce vad doar pe ProTV International, acestia sunt romanii din strainatate.

Cei din afara care au decis soarta celor ramasi aici, in tara, sa suporte ceea ce "stranierii" n-au mai putut suporta.

Democratia le-a dat dreptul sa voteze, desi au si obligatia sa revina aici sa culeaga ce au semanat in urmatorii 5 ani.

Marius Pârciu spunea...

"Baietii si fetele" au plecat pentru ca lor si familiilor lor, care au ramas in tara, nu le era bine.

Nu platesc impozite? Nici Adi Minune nu plateste... Eu cred ca asta e "rasplata" pe care o merita statul pentru ca nu ofera LOCURI DE MUNCA, LOCURI DE MUNCA, LOCURI DE MUNCA (platite... decent).

Stiu de Romania doar de la ProTV International... Nu stiu cati au acces la posturi romanesti de televiziune, dar cu siguranta tin legatura cu cei de acasa care, teoretic ar trebui sa stie ce se intampla.

"Cei din afara care au decis soarta celor ramasi aici, in tara, sa suporte ceea ce stranierii n-au mai putut suporta"
Prostii. Cei care s-au spetit muncind (exceptand cei 10-20 la suta care s-au dus la furat) sunt chiat stranierii (femeile ca menajere si barbatii in constructii).
Despre cei de acasa as putea spune mai degraba ca freaca menta/beau (vezi mediul rural). Sa nu uitam ca daca nu erau stranierii, acum Romania era... chiar in Africa. Noroc de banii trimisi acasa.


"Baietii si fetele" de care vorbesti au trait si traiesc in democratie, deci, conform Constitutiei Romaniei, au drept de vot. La fel este si in celelalte tari democratice. Daca renuntam la acest lucru, atunci revenim la dictatura. Si nu vrem asta, nu?