duminică, 9 martie 2008

Cetateanul turmentat

Din patru in patru ani (presa? politicienii? chiar, cine oare ne cheama la vot? cine are interes sa ne scoata la vot?... in fine) cineva ne indeamna sa renuntam la gratarul de duminica si sa stam la coada la sectia de votare. Anul acesta e unul din acei ani. Ba mai mult, alegerile locale sunt intr-o zi care, culmea, e si sarbatoare (laica), 1 iunie – Ziua Copilului. Sa zicem ca ma voi duce la vot, pe cine as putea pune stampila pentru ca a doua zi sa nu ma trezesc cu sentimentul ca am facut o greseala?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Care coada la vot Marius, ai uitat ca la europarlamentare si referendum am fost doar 25% la urne. Oricum mai mult de 50% oricum nu putem face, ca 50% din romani sunt plecati din tara :D

Marius Pârciu spunea...

Ma refeream la coada formata din navetistii politici. Ai uitat de autobuzele care au carat zeci de omuleti prin toate sectiile de votare?
Oricat ai vrea nu poti pune semnul egal intre primele alegeri pentru PE (peste tot in UE a fost la fel) si cele mai incrancenate alegeri locale de pana acum. Va fi cea mai costisitoare si mai murdara campanie din istoria Iasului.
Nu ai raspuns la intrebare :D.

Anonim spunea...

Eu tin cu Dumitru Oprea, m-am saturat de Nichita, iar blonda (croitoreasa cea viteaza), nu cred ca poate conduce Iasul.

Daniel Matasaru spunea...

Marius, in 2004 nu au ajuns la urne decat vreo 40%... nu cred ca in 2008 vor fi mai multi, mai ales ca va fi o campanie care va dezgusta pe toata lumea.
Singura posibilitate ca sa pui stampila si sa nu fii dezamagit, este sa o pui in buzunar. Dar ai grija, ca se pedepseste cu inchisoare :P