luni, 15 iunie 2009

Cum arata locuinta lui Mihai Necolaiciuc

Ziarul Cotidianul a publicat la finalul saptamanii trecute un articol despre "fugarul" Mihai Necolaiciuc. Trebuie sa cititi povestea mai intai si apoi ce scrie mai jos.


Din datele pe care le detin, Cotidianul a gresit: fostul director al CFR SA nu are 2 proprietati, ci 3. Toate in Florida. Iata una dintre ele.








































Aceasta a fost ipotecata, iar cea care apare ca reprezentanta a lui Necolaiciuc se numeste Ileana Preda. Unul dintre apartamente a fost cumparat in 2007 sau 2008, Necolaiciuc platind pentru el 213.700 de dolari.





















Asadar, nici informatia cum ca ar avea proprietati in Boca Raton, zona aflata tot in jurisdictia procurorului din Florida, nu se confirma. Toate proprietatile sunt in acest Tower Condominium.


















Una peste alta, impozitul pe 2007 l-a platit, mai are pe 2008. De notat ca impozitul pentru un astfel de apartament este de 5.407 de dolari (iar el are 3!!!), iar chiria pana la 3.700 de dolari pe luna.






























Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Bravo! Documentat ca de obicei. In poze vad ca il asteapta micul dejun la pat, inseamna ca trebuie sa apara si Necolaiciuc... o fi pana la baie.