marți, 7 octombrie 2008

Boney Mamaie vine la Iasi

Trupa Depeche Mode (nu mai zic nimic de U2...) nu vine la Iasi, ci la Bucuresti. Semn ca daca se vrea, se poate. La noi vin in schimb Boney M. Printre ultimele concerte in Romania ale trupei antice se numara cel de la Zilele... Becleanului (citez de pe Wikipedia: Beclean are o populatie de 10.930 locuitori si este un important nod de cale ferata) sau cel din iunie de la Baia Mare (unde au fost adusi pe 15.000 de euro de candidatul PSD la Primaria orasului, semn ca au onorariu aproximativ egal cu cel al trupelor din Romania. Orice trupa bunicica din strainatate cere de 10 pana la 100 de ori mai mult!). La un eveniment gen "Iasi 600" cred ca s-ar fi impus aducerea unei trupe de muzica, nu un surogat. Noi ramanem cu Boney Mamaie, iar altii cu trupele faine. Asta e.

P.S. Nici la Bacau, alt oras care implineste 600 de ani de atestare documentara (practic e vorba de acelasi hrisov), nu e grozava situatia, singurul concert acceptabil fiind amanat din cauza conditiilor meteo.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bai Mariusica. Pentru un oras de kakao nu trebuie decat trupe de kakao
. Ce vrei si tu akuma_ esti chiar kulmea! Nu vrei sa vina si Metallica pe aici?ce sa vada frate? Pe tarani sau pe tigani? hai sa fim seriosi!!!! Or fi incercat taranii de la Primarie, dar nu au ei bani frate de asa ceva!!! Si apoi d epromis e usor!! de creyut e mai nashpa. Ce sa va face eu daca voi chiar ati crezut! Asta e!! Si sa ti mai spunc eva!! Oriceine era, inafara de Cococmanul ala idiot de la primarie la fel facea! Pentru ca toti sunt bolnavi de boala asta: promit si nu fac nimic@!!! Asta e viata dulcelui targ al Iesilor!!!