vineri, 18 iulie 2008

Ce probleme mai are Elena Udrea

Ultima problema a Elenei Udrea o reprezinta... tabloidizarea televiziunilor. Citez: "Dorinta de a vinde cat mai mult a mass-mediei duce din pacate la sacrificarea profesionalismului acesteia. Batalia pentru rating dintre Antena 3 si Realitatea are ca efect tabloidizarea unor televiziuni care au fost create in intentia de a reprezenta un segment serios al spatiului public. Astfel, aseara am fost socata sa vad cum o dezbatere foarte politica referitoare la organizatia PDL Constanta era ilustrata cu fotografii de tip paparazzi in care eu eram in costum de baie. Nu pot sa nu ma intreb fata de tot ceea ce se intampla in presa audio-vizuala : ce face CNA-ul? Oameni buni, chiar nu se mai respecta nicio regula? Fiecare poate spune pe post ce vrea, se pot face toate manipularile opiniei publice, prin cele mai evidente si mai perfide mijloace, fara sa se ia nicio masura? Daca membrii CNA nu pot face fata misiunii lor, sa-si dea demisia!". Zice Elena Udrea.
Un scurt comentariu al unei prietene : "Se pare ca a uitat ca asta-vara statea cracanata sa o pozeze paparazzi. De fapt ea ii platise sa o pozeze. La urma urmei ce om normal sta asa la plaja? Mai ales daca stii ca esti persoana publica si toti te vaneaza....".

4 comentarii:

Realitatea lui Petria spunea...

Am un sondaj interesant despre Nutzi...

Marius Pârciu spunea...

Extrem de interesant :)

Marius Bojor spunea...

Doamna Elena Udrea a uitat cat de mult a contribuit ea la tabloidizarea televiziunii, prin scandalurile in care a fost folosita drept "sageata" de catre Presedintele Basescu. Cred ca trei aspecte o macina acum pe Elena Udrea: primul este faptul ca ea credea ca poate controla aparitiile la tv care ii cresteau cota de incredere, pentru ca "are ceva de spus" si cele in costum de baie, din presa scrisa gen tabloid nu o deranjau, ci ii cresteau notorietatea, al doilea aspect este acela ca spera sa isi gestioneze imaginea mai bine pentru misiunea pe care o are la Constanta (pe care o consider ca va fi definitorie in viitorul ei politic, fiind o misiune data direct de catre Traian Basescu) si trei - vrea sa isi administreze imaginea pentru alegerile parlamentare. La reactia ei cred ca contribuie si sentimentul ca este "tinta" a lui Basescu, care a ajuns la concluzia ca "Doamna" a contribuit la scaderea in sondaje.

Marius Pârciu spunea...

o analiza exhaustiva :)