duminică, 13 iulie 2008

De ce sa evitam ziarele de luni

De ce trebuie sa evitam sa citim ziarele care apar lunea, mai ales in perioadele de vara (desi alea cred ca am putea sa le interzicem in totalitate)? Hmm... pai cum sa mai cumperi ziarele de luni cand... rade lumea de ce stiri se publica in ele. Si pe buna dreptate. Toti directorii, directorii adjuncti, prefectii, primarii, inspectorii, comandantii, sefii de servicii etc. pleaca vara in concediu. Partea aiurea e ca uneori pleaca TOTI sefii institutiei in concediu... ceea ce inseamna ca practic doua-trei luni din parti stiri. Ce sa faca omu' (a se citi "angajat, cu sau fara carte de munca, la o institutie numita ziar, tv sau, mai putin, radio" - acolo nu e chiar atat de tragica situatia... bagi o muzica ceva :p) care are nevoie de o stire si nu are de unde... Pai, scrie pe blog... asa cum fac eu acum (dupa 2 ore de stat cu ochii in monitor si incercat de gasit un subiect despre care sa merite sa scriu) sau pleaca acasa. Vii, iti saluti colegii si pleci acasa!

Maine va fi o zi mai buna :D.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Solutia - 10 pagini cu anunturi, 2 cu publicitate, vreo 3 cu divertisment... Si prima pagina - Prima stire de la Stirile ProTv, de la ora 5, care e din Jud Iasi ( ca sunt impartite pe zone si stirile alea :P)

Marius Pârciu spunea...

si daca esti ziar serios, ce faci? :D

Anonim spunea...

Pai si bzi parca e ziar serios, nu? ;))

Iar daca vezi ca nu ai solutii, ori scoti editia de luni, ori scoti doar o pagina cu un anunt in care scrii mare ca azi nu a iesit ziarul din motive tehnice :D