joi, 17 iulie 2008

Despre concertul lui Julio Iglesias

Abia m-am intors de la concert. Ce sa zic? Sunt usor dezamagit de prestatia lui JI. Cred ca a cantat live, DAR vocea nu prea... mai era. Mai mult a lalait niste chestii decat a cantat (exceptie fac ultimele doua melodii, la care s-a mai straduit un pic). De altfel, prima parte a concertului a fost un esec total, frigul contribuind extrem de mult in acest sens, dar si engleza de balta a lui JI. Costel Busuoic a fost cel care a ridicat in picioare toti spectatorii. A fost aplaudat si apreciat. Si nu cred ca s-a intamplat asta (doar) pentru ca e nascut in Romania.











Dezamagire: fanii adevarati erau in tribuna, de unde nu-l puteau vedea pe artist.

Spectatori: 4-5.000 (maxim).

VIP-uri: Marius Bodea (+sotia) si seful de cabinet, Gheorghe Nichita (cu familia), Camelia Gavrila (+sotul), Magda Tepoi (cu familia), consilieri judeteni, directori si functionari din primarie. Cred ca au mai fost si alte personalitati, dar nu-mi aduc aminte acum.

P.S. Poza e de la concertul de la Iasi.

4 comentarii:

Marius Bojor spunea...

http://mariusbojor.blogspot.com/2008/07/julio-iglesias-si-costel-busuioc-video.html

Marius Pârciu spunea...

nu am mai scris de atitudinea organizatorilor care au scos unii fotografi+tv-uri in afara stadionului.

Marius Bojor spunea...

Ce motiv aveau sa scoata presa? Daca e sa vorbim de organizatori, cred ca pretul minim al biletelor era pentru accesul pe stadion, ca nu se vedea nimic din partile laterale ale scenei, ca sa nu mai vorbim de setul de bilete de 1.000.000 de lei vechi pentru cei care doreau sa stea in spatele scenei si sa vada... nimic.

Un Lingau spunea...

http://paul-sava.blogspot.com/2008/07/m-am-sucit.html