marți, 1 iulie 2008

Dedicatie pentru E-ON

Domnilor si doamnelor, a venit mascatii... Asa suna o replica din "Marinela de la P7" - un film genial (Cristian Nemescu va spune ceva?), de doar 45 de minute. Parafrazand, zic si eu, domnilor si doamnelor, se lua IAR curentul. De trei-patru ori pe luna vine acel moment cand Gunther Schubert, presedintele Directoratului E.ON Energie, descopera ca are in frigider la fel de multa carne ca la supermarketul din cartier. Pe aceasta cale tin sa ii dedic si eu o melodie... pentru intreruperea din aceasta seara (computerul, frigiderul si televizorul meu stiu de ce!).



P.S. Si nu inteleg de ce sunt asa dese intreruperile ca doar cartierul Alexandru cel Bun a votat "cum trebuie" :D.

4 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Esti chiar najpa cu piesa asta.. cand am pus-o sa ruleze la boxele mele de 100 W, mi s-a intrerupt curentul si mie!

Mi l-au intrerupt vecinii... :D

Dar nu e nimic, Marius, le-am spus numele si adresa ta, ca sa ai si tu carne in frigider, fara sa fii director la EON! Vezi ca se poate, Dorele? :P

Marius Pârciu spunea...

Stiam eu ca-mi esti prieten cu adevarat. Greu cu carnea la noi, ai vazut ce preturi sunt? :))

P.S. Parca te chema Daniel, nu Dorel :p.

Marius Bojor spunea...

si mie mi se intrerupe foarte des curentul, mai ales pe la 12 noaptea si pornesc alarmele pe la magazine. adica stau pe intuneric si mai si am zgomot, cam ca melodia din postare. cei de la e-on spuneau ca se intrerupe din cauza ca este consumul mare in acea perioada. ha? dispeceratul era 929 parca, dar nu stiu daca mai raspund acum la numarul asta.

Marius Pârciu spunea...

Si daca raspund ce? :)) Intr-o duminica am stat la redactie trei ore in plus... adica pana seara. O adevarata bucurie