luni, 22 septembrie 2008

Cat de mult se poate schimba un om










Sursa fotografiei: Gandul.



Nicolae Furdui Iancu.

Poate cel mai bun cantaret de muzica populara... pana la un moment dat. Wikipedia merge mai departe de atat: "un cantaret roman de muzica populara, adevarat simbol al muntilor Apuseni si al judetului Alba". In iunie 2008 a ocupat prima pozitie pe lista de candidati ai PNL pentru Consiliul Local in municipiul Alba Iulia. Mai nou, canta imnul Romaniei pe la diverse intruniri politice. Aud si ca va candida in colegiul 5 din judetul Alba, Cimpeni - Abrud - Baia de Aries.

Parca politica spurca tot ce-i frumos in tara asta...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca modul in care sunt apreciati artistii romani trebuie sa ne dea de gandit. Pentru ca ei accepta "cariere politice" pentru ca din muzica nu se poate trai in situatia lor.

Si parca nimeni nu ar vrea sa pateasca asemenea maestrului Gica Petrescu, Dumnezeu sa il odihneasca...

Marius Pârciu spunea...

Nu cred ca Iancu era/este atat de sarac. La valoarea lui, sigur ar gi gasit altceva... o manea, o ceva :))

pisy spunea...

E usor sa critici cand nu cunosti omul...Eu am avut ocazia sa il cunosc pe Nicolae Furdui Iancu si inainte de a intra in politica si dupa, si nu s-a schimbat deloc, a ramas acelasi om cu un suflet mare gata oricand sa te ajute la nevoie...Si in ceea ce priveste folclorul, a fost, este si va fi mereu cel mai valoros interpret de muzica populara din Romania...Are o voce de neegalat si tare ma bucur ca si copii sai i-au mostenit talentul...

Marius Pârciu spunea...

Oricum ai da-o, politica e ceva murdar. Intrand in poltica, simbolul Apusenilor nu poate decat sa se murdareasca...