vineri, 26 septembrie 2008

Declaratie

Newsiasi.ro anunta ca seful PC Iasi, Radu Terinte, trece la liberali. Iata o declaratie de acum cateva luni a senatorului.


Liderul PC Iasi, senatorul Radu Terinte, i-a acuzat pe sefii locali ai PNL ca racoleaza oameni din alte partide, utilizind institutiile statului pentru presiuni la adresa acestora. “Liberalii din Iasi se comporta mai rau ca PSD pe vremea guvernarii Nastase”, a spus Terinte. El a dat ca exemplu cazul din comuna Ruginoasa, unde inginerul agronom Constantin Condac, propus de PC pentru a candida la Primaria din localitate, a fost "hartuit" de liberali, iar în cele din urma a cedat presiunilor pentru a candida din partea PNL. Seful PC Iasi a adaugat ca va ridica aceasta problema în sedinta grupului parlamentar al conservatorilor, pentru a se analiza daca PC mai poate sa sprijine initiativele Guvernului – declaratie din 7 aprilie 2008



7 comentarii:

Anonim spunea...

iti dai seama,,,a CEDAT presiunilor! :))

Leonard Relea spunea...

Va avea timp sa-i acuze si pe cei de la PC ca vor incerca sa racoleze primari de la PNL.

Marius Pârciu spunea...

politicienii nostri sunt prea penibili pentru a nu rade de ei. poate si de asta aleg sa raman in tara.

Anonim spunea...

eu cred a tu esti penibil, marius, pentru ca nu intelegi logica jocului politic.
terinte nu a plecat ca a vrut el, a plecat ca a fost lucrat de hogea la centru...
putina decenta, cel putin in acest ca, nu strica!

Marius Pârciu spunea...

cine e penibil: eu, ca imi asum cele scrise, sau tu, ca postezi ca anonim? eu, ca am scris o declaratie REALA a senatorului, sau el, ca a plecat la partidul in care a aruncat cu noroi?

Leonard Relea spunea...

Curajosul Anonim de mai sus, care nu-si asuma nici macar o identitate falsa, crede ca jocul politic are logica. Jocul politic are la baza doar interese personale. Apoi, nu vad de ce noi, cei care ne dam cu parerea despre penibilitatea oamenilor politici, trebuie sa fim decenti atata timp cat politicienii nu cunosc aceasta notiune.
Marius, cred ca ar trebui sa stergi toate comentariile anonimilor. Un astfel de comentariu e ca o bashina trasa de un nesimtit care apoi se uita in jur sa vada de unde vine mirosul. Bai, ce m-a enervat guzganul asta. Si parca vad ca de acuma o sa ma injure si pe mine.

Marius Pârciu spunea...

leo, asa de se intampla de regula (se enerveaza si riposteaza)